top of page
IMG_3658 2.JPG

Elämäni reseptit

Otava 2019

Kirjassa paljastan parhaat reseptini ja kerron avoimesti elämäni eri vaiheista. Lapsuuden kesät, sinkkuarjen vuorottelu, rento terveellisyys, grillailu ja Temptation Island. Kirjassa on mukana myös Suomipopin kuulijoiden parhaat reseptit ja veljeni Pasin bravuurit!

027F01E0-EB8E-4793-83BD-705C662012F0.JPG

Junnut kokkaa

Otava 2020

Haluatko ottaa keittiöhommat haltuun? Junnut kokkaa -kirjan ohjeilla onnistut leipomaan vaikkapa mehevän mutakakun tai valmistamaan kalapuikot ja muusin itse! Mukana myös viiden tunnetun idolin suosikkireseptit.

9789511387114.JPEG

Sensuellit iltasadut

Otava 2020

Sami matkustaa viikonlopuksi suvun kesäpaikkaan auttaakseen Matti-setää laittamaan mökkiä talviteloille. Askareiden välissä miehet innostuvat muistelemaan elämänsä naisia kaihoisasti, mutta huumoria unohtamatta. 20 leikkisää, pikkutuhmaa ja rohkeaa tarinaa pulppuavat romantiikkaa, rakkautta ja seikkailua.

Sensuellit iltasadut 2

Otava 2021 

Lukijat valloittanut Sensuellit iltasadut saa itsenäisen jatko-osan. Luvassa on 19 uutta rohkean leikkisää tarinaa rakkauden, erotiikan ja hekuman huumasta.

Sami on hankkinut kesämökin lapsuudenmaisemistaan. Sinkkuna mökille lähtevä verevä mies odottaa rauhallista juhannusta kahden tuttavapariskunnan kanssa. Mökille saapuu myös miellyttäviä yllätysvieraita, jotka saavat tervetullutta säpinää aikaan. Oman mausteensa tuo mukanaan sähkötöihin hälytetty naapurin Reijo, joka releet hoidettuaan innostuu kertomaan muutaman oman sensuellin tarinansa konjakkilasin äärellä.

Hurmaavat tarinat pulppuavat romantiikkaa ja seikkailua.

junnut leipoo kansi.jpg

Junnut Leipoo

Otava 2022
Junnut Leipoo -kirjan ohjeilla onnistut tekemään itse makeaa ja suolaista, jälkiruokapizzasta kuppikakkuihin ja nakkipiilosta voileipäkakkuun. Osaamistaan ja reseptejään jakavat myös leivontaan erikoistuneet huippuammattilaiset. Lisäksi kirjasta löytyy suosikkileivonnaisia vuoden juhlapäiviin sekä runsaasti tietoa erilaisista koristelutavoista.

bottom of page