top of page

Minä

Urapolkuni kävi selväksi jo 15-vuotiaana, kun tein ensimmäiset radiolähetykseni kotikaupunkini paikallisradiossa Radio Majakassa. Uudestakaupungista tie vei ensin Turkuun ja lopulta Helsinkiin, valtakunnallisille kanaville. Suomipop ja Radio Aalto ovat tehneet ääntäni viime vuosina isommin tutuksi.

Television pariin päädyin jo 1990-luvun lopulla. Ensin tein töitä toimittajana parissa eri tuotannossa, kunnes vuonna 2000 pääsin juontamaan Suomen Neito -finaalin. Sittemmin kasvoni ovat tulleet tutuksi mm. Suomen unelmien poikamiehen, Miss Suomi -kisojen, Toisenlaisten teiniäitien ja Temptation Islandin juontajana.

 

Ruoka on ollut rakas harrastukseni jo reilut 15 vuotta. Veljeni Pasin kanssa olemme kirjoittaneet jo kolme ruokakirjaa, Elämäni reseptit, Junnut kokkaa ja Junnut leipoo. Ruoan ja viinin ympärillä olen tehnyt paljon myös erilaisia yhteistöitä reseptiikasta videotuotantoihin ja TV-ohjelmiin. 

Syksyllä 2021 sain ensimmäisen nimikkoviinini, kun Kuronen Red rantautui Alkoihin. Suuren suosion johdosta viiniperhe laajeni seuraavana keväänä kahdella uutuudella, Kuronen Rieslingillä ja Kuronen Organic Redillä.

Toisenlaista kirjallisuutta edustaa Ilkka Ihamäen kanssa kirjoitettu Sensuellit iltasadut, josta nousi valtava hitti loppuvuodesta 2020. Se sai itsenäisen jatko-osa seuraavana vuonna.

 

Vuonna 2009 minusta tuli maailman ihanimman tytön isä. Tykkään golfata, käydä kuntosalilla ja nautin musiikista sen kaikissa mahdollisissa muodoissa.

 

Reilut 30 vuotta median parissa ovat koulineet minusta rautaisen moniosaajan. Rakastan tarinoita ja erilaisia tapoja kertoa niitä.

bottom of page